نمایه نویسندگان

آ

  • آتشی، هادی همراهی چندریختی در ژن‌های DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
  • آزادوار، زکیّه مقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
  • آقائی، علی بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]

ا

  • ابراهیمی، مرضیه اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • ابراهیمی محمودآباد، سیدروح اله تأثیرسطوح مختلف پودر بره موم برعملکردوسیستم ایمنی جوجه‌های بلدرچین در دوره‌ی رشد [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-147]
  • احمدیان، حسین تأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجه‌های اسپرم منجمد-‌یخ‌گشایی شده‌ی قوچ‌های مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
  • احمدفاضل، آصف تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
  • اخبار، اسماعیل مزیت نسبی و پایداری گاوداری‌های نیمه‌صنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
  • استاد رحیمی، علیرضا اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • اسدالهی، صادق بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گله‌های عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]
  • اسماعیلی، مهدی بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
  • اشرفی، ایرج اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • اصغری، محمدرضا برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • اصغری، محمّدرضا مقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
  • افشاری، کیان پهلوان مطالعه شبیه‌سازی روند تغییرات ژنتیکی صفات رشد و هم‌خونی گوسفند نژاد زندی ا یران [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 69-79]
  • اکتفائی، محسن همراهی چندریختی در ژن‌های DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
  • الماسی، محمد اثر برخی سازه‌های ژنتیکی و غیر ژنتیکی بر زنده‌مانی بره در گوسفندان نژاد بلوچی، ایرانبلک و زندی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 157-166]
  • انصاری پیرسرائی، زربخت اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • انصاری پیرسرائی، زربخت بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
  • اورنگی، سمیرا همراهی چندریختی در ژن‌های DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]

ب

  • باشتنی، مسلم تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 27-41]
  • باشتنی، مسلم مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
  • باغبان کنعانی، پیام تأثیر مکمل‌سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • باقری، ستار اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • باقری، محسن تأثیر استفاده از چربی مکمل در جیره فلاشینگ میش‌های لری بختیاری بر مجموع وزن بره از شیرگرفته [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • بیرانوند، فاطمه بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گله‌های عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]
  • بیگی نصیری، محمد تقی بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گله‌های عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]
  • بهروزلک، محمدعلی بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • بهروزلک، مرتضی بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • بهشتی مقدم، سارا بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • بوجارپور، محمد بررسی فراسنجه‏های تجزیه پذیری شکمبه‏ای، ناپدید شدن بعد شکمبه‏ای و ارزش تغذیه‏ای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]

پ

  • پایا، حمید اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • پارسائی‌مهر، خسرو تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • پارسائی‌مهر، خسرو تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
  • پاکروح، پریسا تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 175-186]
  • پرنیان، فرهاد تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 105-117]
  • پیش بهار، اسماعیل محاسبه نسبت بهینه پوشش ریسک برای نهاده ذرت وارداتی صنعت طیور ایران [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 167-174]

ت

  • تقی زاده، اکبر تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 105-117]
  • تقی زاده، اکبر اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • تقی‌زاده، اکبر اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • تقی‌زاده، اکبر تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]

ث

  • ثانی، فاطمه قیمت سایه‌ای آلاینده‌های گاوداری‌های شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]
  • ثناجو، داود بررسی سرولوژیک لپتوسپیروز درگاومیش‌های ارومیه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 59-68]

ج

  • جانمحمدی، حسین اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • جانمحمدی، حسین اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • جانمحمدی، حسین بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • جعفری جوزانی، رضی‌الله بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • جلیلوند، قاسم تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
  • جوانمرد، آرش آزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]

چ

  • چاجی، مرتضی تأثیر فرآوری اکسیداتیو با آهک در راکتور فرآوری‏کننده، برگوارش‏پذیری برگ خشک خرما به روش برون‏تنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 77-92]
  • چاجی، مرتضی بررسی فراسنجه‏های تجزیه پذیری شکمبه‏ای، ناپدید شدن بعد شکمبه‏ای و ارزش تغذیه‏ای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
  • چاجی، مرتضی اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • چاجی، مرتضی تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]

ح

  • حاجی علیزاده، رحمان بررسی رابطه‌ی چندشکلی ژنDRB2 با تعداد تخم انگل نماتودیروس در دستگاه گوارشی گوسفند نژاد قزل [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 149-156]
  • حسنی، سعید تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • حسن آبادی، احمد بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • حسین‌خانی، علی اثر استفاده ازمکمل سلنیوم آلی و معدنی همراه با ویتامینE بر بهبود ویژگی‌های فحلی در میش‌های قزل سیدرگذاری شده [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 15-25]
  • حسین‌خانی، علی تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
  • حسین‌خانی، علی اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • حسین‌زاد، جواد تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 175-186]
  • حسین‌زاد، جواد تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
  • حسین‌زاد، جواد ارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
  • حسین زاده، شهرام بررسی رابطه‌ی چندشکلی ژنDRB2 با تعداد تخم انگل نماتودیروس در دستگاه گوارشی گوسفند نژاد قزل [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 149-156]
  • حسین‌زاده، سعید تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • حسین‌زاده، سعید تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]

خ

  • خان‌احمدی، علیرضا بررسی تطابق روش‌های تشخیص ارگانولپتیک و کشت میکروبی ورم پستان گاوی و آزمون آنتی‌بیوگرام در شیر گله‌های صنعتی و سنتی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • خدابنده، ابراهیم مورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیت‌های ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]

د

  • دادپسند، محمد همراهی چندریختی در ژن‌های DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
  • دانشیار، محسن تأثیر مکمل‌سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • دانشیار، محسن تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • دانش مسگران، محسن بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
  • داودی، جابر مطالعه شبیه‌سازی روند تغییرات ژنتیکی صفات رشد و هم‌خونی گوسفند نژاد زندی ا یران [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 69-79]
  • درخشنده، عبدالله همراهی چندریختی در ژن‌های DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
  • دشتی، قادر محاسبه نسبت بهینه پوشش ریسک برای نهاده ذرت وارداتی صنعت طیور ایران [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 167-174]
  • دشتی، قادر تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
  • دشتی، قادر تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
  • دقیق کیا، حسین اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • دقیق کیا، حسین بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
  • دقیق‌کیا، حسین اثر استفاده ازمکمل سلنیوم آلی و معدنی همراه با ویتامینE بر بهبود ویژگی‌های فحلی در میش‌های قزل سیدرگذاری شده [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 15-25]
  • دقیق‌کیا، حسین تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
  • دقیق‌کیا، حسین تأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتی‌اکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
  • دقیق‌کیا، حسین اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • دقیق‌کیا، حسین بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • دلدار، حمید بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
  • دهقانی، محمد رضا تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
  • دهقان بنادکی، مهدی بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
  • دوستی، فرانک مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
  • دولتی دورباش، پریسا تأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجه‌های اسپرم منجمد-‌یخ‌گشایی شده‌ی قوچ‌های مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]

ر

  • راحلی، حسین ارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
  • رأفت، سید عباس بررسی رابطه‌ی چندشکلی ژنDRB2 با تعداد تخم انگل نماتودیروس در دستگاه گوارشی گوسفند نژاد قزل [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 149-156]
  • رافت، سید عباس اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • رافت، سید عباس آزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]
  • رامین، علی‌قلی بررسی سرولوژیک لپتوسپیروز درگاومیش‌های ارومیه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 59-68]
  • رجائی‏راد، عباس تأثیر فرآوری اکسیداتیو با آهک در راکتور فرآوری‏کننده، برگوارش‏پذیری برگ خشک خرما به روش برون‏تنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 77-92]
  • رزم‌کبیر، محمد اثر برخی سازه‌های ژنتیکی و غیر ژنتیکی بر زنده‌مانی بره در گوسفندان نژاد بلوچی، ایرانبلک و زندی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 157-166]
  • رستمی، یونس تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
  • رشیدی، امیر اثر برخی سازه‌های ژنتیکی و غیر ژنتیکی بر زنده‌مانی بره در گوسفندان نژاد بلوچی، ایرانبلک و زندی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 157-166]
  • رشیدی، لادن تاثیر جایگزینی بخشی از دانه غلات جیره با تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک و عملکرد تولیدی بزهای آمیخته خراسان جنوبی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 93-104]
  • رشیدی، لادن ارزیابی کمی و ارتباط بین عناصر اصلی در آب شرب و شیر گاوداری‌های ارومیه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-129]
  • رنجبر، مینا بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
  • رنگرز توکلی، هانیه اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • روستائی‌علی‌مهر، محمد اثر سیلی‌مارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • روشنفکر، هدایت اله مقایسه نرخ آبستنی حاصل از روش‌های مختلف همزمانی فحلی و تخمک‌ریزی در گاومیش خوزستانی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 43-50]
  • روشنفکر، هدایت‌اله تخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد بره‌های لری‌بختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]

ز

  • زابلی، خلیل اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • زارع شحنه، احمد اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • زارع قلعه‌جیق، فاطمه تأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتی‌اکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
  • زالی، ابوالفضل بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
  • زره‌داران، سعید تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • زمانی، پویا آنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]

س

  • ساری، محسن مقایسه نرخ آبستنی حاصل از روش‌های مختلف همزمانی فحلی و تخمک‌ریزی در گاومیش خوزستانی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 43-50]
  • ساری، محسن تأثیر فرآوری اکسیداتیو با آهک در راکتور فرآوری‏کننده، برگوارش‏پذیری برگ خشک خرما به روش برون‏تنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 77-92]
  • ساری، محسن تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
  • ساعدی، سامان اثر استفاده ازمکمل سلنیوم آلی و معدنی همراه با ویتامینE بر بهبود ویژگی‌های فحلی در میش‌های قزل سیدرگذاری شده [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 15-25]
  • سالاری، سمیه تأثیر فرآوری اکسیداتیو با آهک در راکتور فرآوری‏کننده، برگوارش‏پذیری برگ خشک خرما به روش برون‏تنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 77-92]
  • سالاری، محدثه برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • سرشار، مهرداد بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
  • سلیمانی، سجاد تاثیر نانو ذرات اکسید ‌روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
  • سهیرات طرفی، مریم اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]

ش

  • شبخوان، سهیلا تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 27-41]
  • شجاع غیاث، جلیل آزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]
  • شریفی، سید داود اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
  • شمس، علی مزیت نسبی و پایداری گاوداری‌های نیمه‌صنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
  • شیوازاد، محمود اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]

ص

  • صادقی، کیان تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 105-117]
  • صادقی پناه، ابوالحسن تأثیر استفاده از چربی مکمل در جیره فلاشینگ میش‌های لری بختیاری بر مجموع وزن بره از شیرگرفته [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • صادقی‌صادق‌آباد، فاطمه اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • صالحی نسب، مونا تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • صفا، سروش بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • صلواتی، ئه‌سرین اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغاله‌های مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]

ض

  • ضیائی‌راد، حسن اثر سیلی‌مارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • ضمیری، محمدجواد تأثیر فرآوری اکسیداتیو با آهک در راکتور فرآوری‏کننده، برگوارش‏پذیری برگ خشک خرما به روش برون‏تنی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 77-92]
  • ضمیری، محمدجواد همراهی چندریختی در ژن‌های DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]

ط

  • طالبی، محمدعلی تأثیر استفاده از چربی مکمل در جیره فلاشینگ میش‌های لری بختیاری بر مجموع وزن بره از شیرگرفته [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • طباطبایی، محمد مهدی اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • طباطبائی وکیلی، صالح بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
  • طباطبائی وکیلی، صالح بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
  • طباطبائی وکیلی، صالح بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • طباطبائی وکیلی، صالح اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • طهایی، سیده عطیه آنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]

ع

  • عابدی، سحر ارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
  • عالی لاله، محمدرضا اثر روش‌های مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
  • عباسی، مختارعلی تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • عباسی، مرتضی مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
  • عبدی، الهام تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
  • عبدالکریم صالح، خدیجه محاسبه نسبت بهینه پوشش ریسک برای نهاده ذرت وارداتی صنعت طیور ایران [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 167-174]
  • عبداله‌پور، غلامرضا بررسی سرولوژیک لپتوسپیروز درگاومیش‌های ارومیه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 59-68]
  • عزیزی، عثمان اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغاله‌های مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]
  • علیپور، داریوش اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • علیجانی، صادق تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 105-117]
  • علیجانی، صادق بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
  • علیجانی، صادق تأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتی‌اکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
  • علیجانی، صادق تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • علی‌عربی، حسن اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • علمی، محسن تولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]

غ

  • غضنفری، شکوفه اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
  • غفاری بالسینی، مرضیه اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • غلام‌بابائیان، محمد مهدی اثر برخی سازه‌های ژنتیکی و غیر ژنتیکی بر زنده‌مانی بره در گوسفندان نژاد بلوچی، ایرانبلک و زندی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 157-166]

ف

  • فاتحی، فرهنگ بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
  • فاتحی اقدم، حمید مورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیت‌های ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
  • فیاضی، جمال بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گله‌های عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]
  • فتحی نسری، محمد حسن تاثیر جایگزینی بخشی از دانه غلات جیره با تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک و عملکرد تولیدی بزهای آمیخته خراسان جنوبی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 93-104]
  • فتحی نسری، محمد حسن ارزیابی کمی و ارتباط بین عناصر اصلی در آب شرب و شیر گاوداری‌های ارومیه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-129]
  • فرجی، مهناز فرجی ارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
  • فرزین پور، امجد تاثیر نانو ذرات اکسید ‌روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
  • فرشاد، عباس تاثیر نانو ذرات اکسید ‌روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
  • فرهادی، گلزار تخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد بره‌های لری‌بختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]
  • فرهنگ‌فر، همایون برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • فرهنگ‌فر، همایون مقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
  • فرهنگ‌فر، همایون مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
  • فروغی، علیرضا مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]

ق

  • قاسمی، غلامحسین تاثیر جایگزینی بخشی از دانه غلات جیره با تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک و عملکرد تولیدی بزهای آمیخته خراسان جنوبی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 93-104]
  • قاسمی، غلامحسین ارزیابی کمی و ارتباط بین عناصر اصلی در آب شرب و شیر گاوداری‌های ارومیه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-129]
  • قاسمی دارستانی، مینا تأثیرسطوح مختلف پودر بره موم برعملکردوسیستم ایمنی جوجه‌های بلدرچین در دوره‌ی رشد [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-147]
  • قاضی‌خانی شاد، علی آنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
  • قلی‌زاده، حیدر مزیت نسبی و پایداری گاوداری‌های نیمه‌صنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
  • قهرمان‌زاده، محمد تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
  • قورچی، تقی مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]

ک

  • کیانی، علی اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
  • کیانفر، روح الله اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • کیان‌فر، روح اله تأثیرسطوح مختلف پودر بره موم برعملکردوسیستم ایمنی جوجه‌های بلدرچین در دوره‌ی رشد [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 131-147]
  • کریمی، احمد تاثیر نانو ذرات اکسید ‌روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
  • کریمی، حمید مورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیت‌های ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
  • کسرایی، کاوه آزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]

گ

  • گراوند، آزاده‌ تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
  • گنجی، فاطمه مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]

م

  • محمدی، مهرداد اثر سیلی‌مارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • محمدآبادی، طاهره بررسی فراسنجه‏های تجزیه پذیری شکمبه‏ای، ناپدید شدن بعد شکمبه‏ای و ارزش تغذیه‏ای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
  • محمدآبادی، طاهره تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
  • محمدزاده، حمید تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
  • محمدزاده، حمید اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • مداحی، عارف بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
  • مداحی، عارف بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • مدرسی، سید جلال تاثیر جایگزینی بخشی از دانه غلات جیره با تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک و عملکرد تولیدی بزهای آمیخته خراسان جنوبی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 93-104]
  • مدرسی، سید جلال ارزیابی کمی و ارتباط بین عناصر اصلی در آب شرب و شیر گاوداری‌های ارومیه [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 119-129]
  • میرزاده، خلیل بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
  • میرزاده، خلیل بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
  • میرزاده، خلیل بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • میرزاده، خلیل اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • میرشادی، شهرام تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
  • میرقلنج، سیدعلی بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
  • میر قلنج، سید علی تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
  • مسلمی‌پور، فرید بررسی تطابق روش‌های تشخیص ارگانولپتیک و کشت میکروبی ورم پستان گاوی و آزمون آنتی‌بیوگرام در شیر گله‌های صنعتی و سنتی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • مصطفی‌لو، یوسف بررسی تطابق روش‌های تشخیص ارگانولپتیک و کشت میکروبی ورم پستان گاوی و آزمون آنتی‌بیوگرام در شیر گله‌های صنعتی و سنتی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • مقدم، غلامعلی اثر استفاده ازمکمل سلنیوم آلی و معدنی همراه با ویتامینE بر بهبود ویژگی‌های فحلی در میش‌های قزل سیدرگذاری شده [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 15-25]
  • مقدم، غلامعلی بررسی رابطه‌ی چندشکلی ژنDRB2 با تعداد تخم انگل نماتودیروس در دستگاه گوارشی گوسفند نژاد قزل [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 149-156]
  • مقدم، غلامعلی اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • مقدم، غلامعلی اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • مقدم، غلامعلی تأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتی‌اکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
  • مقدم، غلامعلی تأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجه‌های اسپرم منجمد-‌یخ‌گشایی شده‌ی قوچ‌های مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
  • مقدم، غلامعلی بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • ملکی، رامین اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • ممویی، مرتضی بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
  • ممویی، مرتضی بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • مموئی، مرتضی مقایسه نرخ آبستنی حاصل از روش‌های مختلف همزمانی فحلی و تخمک‌ریزی در گاومیش خوزستانی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 43-50]
  • مموئی، مرتضی بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
  • منتظر تربتی، محمّدباقر مقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
  • مه پیکر مقدم، حسنعلی مورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیت‌های ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
  • مولائی، مرتضی قیمت سایه‌ای آلاینده‌های گاوداری‌های شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]

ن

  • نجفی، رامین تأثیر مکمل‌سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • نجفی، رامین تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • نجفی، رامین تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
  • نجف‌زاده‌ورزی، حسین بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
  • نجف‌زاده‌ورزی، حسین بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • نجف نژاد، بهروز اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • نخعی، شیرین تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
  • نیسی، زهرا مقایسه نرخ آبستنی حاصل از روش‌های مختلف همزمانی فحلی و تخمک‌ریزی در گاومیش خوزستانی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 43-50]
  • نعیمی پور یونسی، حسین تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 27-41]
  • نعمتی، ذبیح اله بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • نعمت اللهی، احمد بررسی رابطه‌ی چندشکلی ژنDRB2 با تعداد تخم انگل نماتودیروس در دستگاه گوارشی گوسفند نژاد قزل [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 149-156]
  • نوبخت، علی اثر روش‌های مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
  • نویدگبلو، بیژن تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]

و

  • واثقی‌دودران، حسین اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • ورمزیار، افشین تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
  • وزیری، اسعد اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغاله‌های مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]
  • وکیلی طباطبایی، صالح مقایسه نرخ آبستنی حاصل از روش‌های مختلف همزمانی فحلی و تخمک‌ریزی در گاومیش خوزستانی [دوره 26، شماره 1، 1395، صفحه 43-50]

ی

  • یادآور، حسین تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
  • یوسفی، زینب بررسی فراسنجه‏های تجزیه پذیری شکمبه‏ای، ناپدید شدن بعد شکمبه‏ای و ارزش تغذیه‏ای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]